Instalare

celule solare

panouri fotovoltaice

sisteme solare

inchiriere

inchiriere sistem solar

inchiriere sistem fotovoltaic

Go to content

Main menu:

Instalare

In functie de locul unde se monteaza panourile solare dar si de distanta fata de tabloul electric al casei costul de instalare poate varia, pentru ca apar urmatoarele provocari:
  • este nevoie de suport special pentru panouri ?
  • cu cat traseul electric este mai lung cu atat partea de cabluri si accesorii este mai consistenta
  • se lucreaza la inaltime ?

Cea mai ieftina solutie de montaj este ca panourile sa fie montate pe un garaj, copertina, schelet metalic existent, etc.
Instalarea se imparte in 2 etape:

  • instalarea mecanica
Aceasta etapa presupune instalarea efectiva a sistemului solar acolo unde clientul doreste si realizarea traseelor de cabluri (si trasarea cablurilor), cutii de jonctiune, sigurante, etc.

  • conectarea si punere in functiune
Aceasta etapa presupune verificarea traseelor de cabluri, polaritatii, continuitate, etc. si conectarea efectiva a cablurilor la terminalele componentelor. Ulterior acestui pas se realizeaza efectiv pornirea invertorului si se fac masuratori si verificari pentru a ne asigura ca totul este functional.
Daca doriti ca instalarea mecanica (etapa 1) sa o faceti Dvs. nu este nici o problema. Conditia este ca etapa 2, cea de conectare si punere in functiune, sa fie realizata de noi. Astfel si Dvs economisiti iar noi ne asiguram ca totul este in regula si putem astfel elibera garantia pentru produsele livrate.
Timisoara
Str. Alexandru Macedonski, 11
300215, Timis
contact[at]celulesolare[.]ro
0745 - 771 897
Back to content | Back to main menu